!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> kreativeprosjekter -

www.kreativeprosjekter.blogg.no

♠ Ananas inspirert potteplante

♠ Hei. Her hvor jeg bor er det bruktbutikk. Utvalget er helt ok, de har mye ting, men sjeldent det jeg ser etter. Nå så jeg etter en helt grei potte, trengte ikke være hverken pen eller i riktig farge, men så lenge den hadde riktig fasong. Det var ikke så vanskelig å finne. Jeg kjøpte da en eldre potte som i utgangspunktet var kremgul og flasset i bunn. Det spilte jo ingen rolle da jeg allikevel skulle kle den inn. Du trenger: ♥ Selvtørkende leire ♥ Saks ♥ Potte ♥ Kniv ♥ Underlag å jobbe på, og noe arbeidet kan stå på mens det tørker, f.eks plastikkpose. Det kan også være greit å ha en kjevle. Ha plastikk rundt, i tilfelle leiren fester seg til kjevlen som er tiltenkt mat senere.  Altså den leira, når jeg åpnet det luktet det så kunst og håndverk fra barneskolen! Jeg kjøpte leira på Liten Q, men har også sett de har den på Clas Ohlson. Jeg brukte litt under hele pakka på potta, men hadde da et passelig lag på nesten 0,5 cm.Rull ut en passelig mengde med leire. Om det ikke dekker hele potta, spiller ikke det noen rolle. Fyll tomrommene med leire, og dypp fingrene i vann for å glatte over sprekker eller fingermerker. La det tørke minst ett døgn.Mal potta i en fin gul farge og mal hvite striper. Kjøp en passende plante, jeg kjøpte en aloe vera på Ikea. Tada - den ble jo litt morsom

♥ Sunniva 

♣ Sy din egne putetrekk

♣ Hvorfor skal putetrekk til pynteputer være så dyrt? Hvis putetrekket koster 300 kr per stykk og man trenger fire stykker blir det jo litt penger. Jeg er sånn som aldri finner de perfekte putetrekkene, og når jeg gjør så passer de ikke med andre farger eller mønster. Jeg har blitt så glad i mørk grønn, fant ingen jeg likte og sydde et par putetrekk av noe stoff som vi  hadde hjemme. Kjøpte telysholdere i samme perfekte grønnfargen, men nå finner jeg ingen putetrekk eller stoff som passer til de grønne jeg alt har sydd. Men jeg tenkte å vise dere arbeidstegning og et eksempel på hvordan man kan lage putetrekk. Det finnes jo utallige måter. Jeg har også tatt bilder av prosjektet underveis dersom arbeidstegningene er noe uklare.Siden puta mi er ca 43 cm x 43 cm har jeg klipt ut en bit som er 45 cm x 45 cm, og en som er 45 cm x 65 cm.Sy en pen kant i det stykket som er 45 cm x 45 cmLegg det minste stykket oppå det andre, med den pene bretten mot midten.

Brett den lengste delen over den korte delen og fest med knappenåler.Sy på vranga rundt med sikksakksøm. Vreng putetrekket og putt puta inni.Da er putetrekket ferdig. 

♥ Sunniva

Sunniva - Interiør og kreative prosjekter

Hei du, jeg heter Sunniva er 22 år gammel. Så hyggelig at du tok turen innom. Denne bloggen er ment som inspirasjon og glede, et sted hvor jeg kan uttrykke min lidenskap for interiør og gjør det selv prosjekter. Hvis du vil se mer til oppussing, interiør, ideer og DIY- prosjekter, håper jeg du tar turen tilbake.

Kontakt meg

sunniva.berg@hotmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits