!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> kreativeprosjekter -

www.kreativeprosjekter.blogg.no

Bombaybord ble som nytt

Da vi flyttet inn i leiligheten vi bor i nå i mars i fjor, fikk vi et relativt nedslitt bombaybord som var både møkkete, slitt og misfarget. Jeg er ikke så spesielt glad i brunt, og fargevalget ble jo hvitt som så mange andre har gjort. Jeg starta med å vaske bordet godt med vann og salmiakk, før jeg fjernet naglene på bordplata og pusset den ned. Jeg pusset kun ned bordplata, mens beina og understellet malte jeg to strøk heftgrunning før jeg malte ett strøk hvit gulvmaling. Bordplata ble beiset i fargen ZEN fra butinox og lakkert ett lag med matt lakk. Jeg glemte jo selvfølgelig å ta bildet av bordet før jeg malte, men under kan dere se hvordan bordplata så ut etter jeg hadde pusset den ned. 

Her er bordet etter to strøk beis og ett strøk matt lakk. Ettersom vi byttet ut den pene, gode, lilla sofaen i fjor sommer, hadde vi en sofa som vi bare skulle ha midlertidig. Jeg angret meg på å ha solgt den lilla sofaen, ettersom den var god å sitte i, det var ikke den "nye". For litt siden kjøpte jeg meg ny sofa, og er veldig fornøyd med sittekomfort og utseende. Da passet det ikke lenger med beige bordplate, og jeg var egentlig lei. Jeg kjøpte kalkmaling på Liten Q på Raufoss, og valgte å male bordplata i svart. Drastisk, men jeg synes det ble veldig kult!

- Sunniva
 

Sunniva - Interiør og kreative prosjekter

Hei du, jeg heter Sunniva er 22 år gammel. Så hyggelig at du tok turen innom. Denne bloggen er ment som inspirasjon og glede, et sted hvor jeg kan uttrykke min lidenskap for interiør og gjør det selv prosjekter. Hvis du vil se mer til oppussing, interiør, ideer og DIY- prosjekter, håper jeg du tar turen tilbake.

Kontakt meg

sunniva.berg@hotmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits