!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> kreativeprosjekter -

www.kreativeprosjekter.blogg.no

♥ Something blue♥ Something blue and something new. 

Enkle og stilrene armbånd er virkelig favoritt her om dagen. De kan man style opp og style ned, og bygge på med flere om man ønsker det. Et armbånd er jo dekorativt i seg selv, men med ei fin klokke blir det jo prikken over i'en til ett hvert antrekk. Blå er desidert en av mine favorittfarger og til et sommerantrekk med et hvitt eller grått skjørt, og en lys topp blir dette en fin kombinasjon. Her har jeg brukt staver av metall med øye, kube formede glassperler, lås og kjede fra Panduro. De blå runde perlene fikk jeg i en hobbypakke for flere år siden, så de vet jeg ikke hvor jeg kan oppdrive. Selv om jeg veldig gjerne skulle hatt flere. God sommer!

♥ Sunniva

♣ Babydress nr. 3

♣ Hei
Nå har jeg strikket min tredje babydress til ei kollega som skal ha baby. Babydressen fra Sandnes Garn med strukturstrikk og raglanfelling, synes jeg er så ålreit å strikke. Vanligvis så strikker jeg sjeldent ting flere ganger i forskjellige farger, men denne skulle jeg nesten ønske var i voksen størrelse. Jeg synes den er så fin, i tillegg har jeg fått flere tilbakemeldinger at den blir brukt mye og den er varm og god, det er jo det viktigste. Garnet jeg har brukt er Sandnes garn klompelompe merinoull, og jeg falt helt for fargen 6061.Dressen finner du i dette heftet HER♥ Sunniva

♠ Oppbevaring til strikkepinner

♠ For de som strikker så hoper det seg gjerne opp med strikkepinner, både rundpinner og strømpepinner. I tillegg hoper det seg opp med både målebånd, maskemarkører, hjelpepinner og andre ting. Når man først skal ha noe, så finner man det ikke og må leite rundt i kasser og poser eller hvor enn man oppbevarer strikketøy. Jeg har egen kiste hvor jeg har strikketøy og pinner, men for å samle alle pinnene kjøpte jeg en boks på søstrene grene, og skrev på med 3D-liner.Er man ikke helt stødig på hånda som meg, fant jeg en grei skrift i word, skreiv på ark og tegna over til esken. Kan være greit å øve seg litt på et ark først, for å se hvordan den fungerer og hvor hardt man skal klemme.La det tørke. Jeg lot det tørke til over natta, da var det helt tørt.Da er det bare putte i pinner, målebånd etc i esken. Da er alt samlet.

♥ Sunniva

♥ Hvordan lage lollipop-kort

♥ Hei. Jeg tenkte å vise dere hvordan man lager lollipop-kort. Mulighetene er mange, og det er kun fantasien som setter grenser. Utgangspunktet er det samme, du trenger pinne og runde utklipp. Et veldig dekorativt og morsomt kort. På baksiden kan du skrive noe lite, eller man kan lage baksiden dobbelt slik at man bretter opp til at det blir et kort, eller gjøre som jeg har gjort her - en tag. 

Det du trenger for å lage kortet er:

♥ Kartong ♥ Kakeserviett ♥ Papirsugerør ♥ Saks ♥ Passer/noe med rund form du kan tegne rundt ♥ Blyant ♥ Limputer ♥ Lim ♥ Valgfri pynt ♥ Bånd

Her har jeg brukt to forskjellige ark. En med struktur og en uten. Man kan også gjerne bruke ark med mønster. Klipp ut to like sirkler i arket som er ensfarget, og en mindre i det med struktur/mønster. Jeg har brukt saks med mønster til å klippe ut sirklene til den ensfargede kartongen, men brukt vanlig saks på den andre. Her har jeg limt på halvperler på strukturkartongen. Halvperlene har jeg kjøpt på ebay. I tillegg har jeg limt på blomster fra panduro, babyfigur fra globalhobby og satt på et banner med rubons. Varier mellom å bruke lim og limputer for en fin effekt. Jeg satte sammen strukturkartongen på den ensfargede med limputer.På baksiden har jeg satt på en passende rubons, da det trossalt er i babystil.Lim et papirsugerør midt på kakeservietten, og lim på den ensfargede kartongen med limputer. Papirsugerør kan man få tak i de fleste steder, både nille, søstrene grene og panduro skal ha. Lim fremsiden på kakeservietten med limputer. Knyt en sløyfe i en passende farge, og sett på en tag hvor du skriver en liten hilsen. 

♥ Sunniva

Sunniva - Interiør og kreative prosjekter

Hei du, jeg heter Sunniva er 22 år gammel. Så hyggelig at du tok turen innom. Denne bloggen er ment som inspirasjon og glede, et sted hvor jeg kan uttrykke min lidenskap for interiør og gjør det selv prosjekter. Hvis du vil se mer til oppussing, interiør, ideer og DIY- prosjekter, håper jeg du tar turen tilbake.

Kontakt meg

sunniva.berg@hotmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits