!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> kreativeprosjekter -

www.kreativeprosjekter.blogg.no

♠ Tips til en luksuriøs gang

Hei ♥ Som nevnt tidligere i uken så gleder jeg meg til å innrede vår gang både praktisk og fint. Har satt i sammen en del produkter jeg kunne tenkt meg å hatt i gangen. Blir spennende å se hvordan sluttproduktet blir. 

1. Solspeil fra H&M HER    2. Orkidè fra Plantasjen HER    3. Duftpinner fra Rituals HER   4. Konsollbord fra Skeidar HER    5. Vegg-lysestake fra POV HER   6. Kurv fra Skeidar HER   7. Grønn plante fra Plantasjen HER   8. Lysholdere fra Ellos HER   9. Vase fra Skeidar HER   10. Duftlys fra H&M HER

♥ Sunniva

# Inspirasjon til en trang gang

Hei ♥ Det morsomste med oppussing er at man gjør det til slik man selv vil ha det. Når vi kjøpte huset var det ingenting som måtte gjøres, men vi ønsket å sette vår personlighet på det for å få det hjemmekoselig og slik vi ville ha det. 

I løpet av høsten har vi i gangen tettet igjen to dører og laget en ny døråpning. I tillegg var det brystning i der som vi fjernet. Brystning er jo noe som var utdatert for 20 år siden, og da måtte vi jo gjøre noe med gangen, så vi satte på gipsplater. Jeg elsker slette vegger hvor jeg kan variere farger og ulik dekorasjon på veggene. I og med at vi har en smal gang må vi finne gode smarte løsninger til oppbevaring av klær og sko, så da tenkte jeg at jeg skulle slenge med noen inspirasjonsbilder jeg har brukt i tenkeprosessen.

Dette er noe jeg absolutt må ha! Egen liten hylle med fin dekor, et stort fint rundt speil, og aller helst skulle jeg hatt de treutskjæringene med speil, på en del av veggen i gangen. Mistenker at det kan fort koste litt hvis jeg skal få speil spesial kuttet til treverket. 

Det er jo ingen tvil om at smale skoskap er praktisk. Men med en mann som bruker 45 i sko, er de både lange og høye da de aller fleste skoene hans har høyt skaft. De passer ikke i et sånt skap. 

Et konsollbord har stått på ønskelista i lang tid. Der vi bodde før hadde vi enda mindre gang og ingen plass til det. Men til gjengjeld hadde vi et skyvedørskap som skjulte en god del klær og sko. Hensikten til et konsollbord er jo ikke noe annet enn å ha pynt på det, så tanken min er at vi må bygge selv for å få det vi vil ha, for jeg vil veldig gjerne ha konsollbord, men også skohylle. Dermed har jeg laget arbeidstegninger til et konsollbord som inkluderer plass til sko - også jakt/arbeidssko i størrelse 45 med høyt skaft. Jeg gleder meg til å bygge, få hengt opp noen kroker og ikke minst jeg savner faktisk nøkkelskap. Skal bli godt å finne igjen nøklene sine og slippe å slenge fra seg jakka inne på boden eller over kjøkkenstolen. 

♥ Sunniva

# Inspirasjon av høstens farger

Hei alle sammen. Jeg kan ikke få uttrykt nok hvor mye jeg gleder meg til å hente den nye sofaen og begynne å dekorere. Med et helt hus er det jo mye som skal ordnes og dekoreres. 


Mens man da venter på å kunne få sofaen i hus, leter jeg rundt på internett etter inspirasjon. Nå prøver jeg å finne ut hva slags sofaputer jeg vil ha. Aller helst kunne jeg tenkt meg kun en farge året rundt, og heller pynte med noe annet til jul. Kjenner jeg meg rett, så vet jeg at det ikke går da jeg liker at interiøret skal stå i stil med årstiden vi er i. Har lenge hatt lyst på grønne puter, men de grønnfargene jeg har funnet er ikke helt den fargen jeg vil ha. Dermed har jeg gått litt ut av komfortsonen og tenkt at oransje kunne blitt kjempe fint hjemme hos oss, i tillegg til at det passer inn i sesongen nå. Sofaen vi har bestilt er i en grå/brun farge. Valgte fargen ut i fra hva slags farge jeg vil ha på veggen og hadde selvfølgelig med meg fargeprøve av malingen da vi kjøpte sofa. Så dermed har jeg satt i sammen et lite inspirasjonsbilde, samtidig som det blir litt enklere for meg selv forestille om det passer eller ei når man setter sammen en collage. 

♥ Sunniva

♥ Sneak peek av det nye badet vårt

♥ Fraværet av denne bloggen har vært stort, og grunnen er.... Jo, vi kjøpte oss hus i sommer! Dermed var det med stor sorg at jeg måtte pakke ned alle hobbytingene mine og ikke ha tid til å lage noe på en stund fremover.

I teorien var det ingenting vi behøvde å gjøre på huset, men vi ønsket å endre på badet og lage en annen romløsning da badet var på 6,5 kvadratmeter, og inne der hadde de klart å plassere toalett, badekar, servant, varmtvannsbereder og vaskemaskin. Det ble trangt kan man si, og mindre pent. Det aller verste var at det var rosa baderomsplater på veggen og belegg på gulvet. Ettersom vi hadde leiligheten en måned til etter vi overtok huset, kunne vi pusse opp badet og ikke være avhengig av å låne hverken do eller dusj, da vi bodde der mens vi pusset opp. Endelig er badet ferdig, mangler kun noe småpirk som lister som kommer etterhvert. Plantegninger og hele badet skal vises senere når ting er på plass. Foreløpig vil jeg vise noen detaljbilder hvor man kan se farger og deler av innredningen. 

Her kan dere se at vi har valgt grå fliser, innredning i hvit høyglans og legg merke til kontrastveggen i dusjen. 

Disse hexagon-flisene falt jeg helt pladask for. Disse måtte vi ha, og til den store overraskelsen var samboeren like enig som meg! Jeg er veldig glad for at vi valgte en kontrastvegg for å bryte opp fargene på badet.

Vi valgte en stor vask i stedet for to, da det mest sannsynlig ville blitt til at vi kun brukte den ene. I tillegg har vi speilskap med oppbevaring, og skuffer til håndklær og diverse utstyr. Jeg er veldig fornøyd med badet, og kan ikke gjøre annet enn å elske det! 

♥ Sunniva

Sunniva - Interiør og kreative prosjekter

Hei du, jeg heter Sunniva er 22 år gammel. Så hyggelig at du tok turen innom. Denne bloggen er ment som inspirasjon og glede, et sted hvor jeg kan uttrykke min lidenskap for interiør og gjør det selv prosjekter. Hvis du vil se mer til oppussing, interiør, ideer og DIY- prosjekter, håper jeg du tar turen tilbake.

Kontakt meg

sunniva.berg@hotmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits